Lucian Viziru a slabit 9 kg pentru un rol

Publicat pe

De doua luni, Lucian Viziru a inceput filmarile pentru noul lui rol din telenovela „Regina' in care joaca un personaj cu totul diferit decat cel pe care l-a interpretat in „Inima de tigan'.

Rubin nu are accent tiganesc, are cu totul alta infatisare, inclusiv alta greutate decat Giani. A trebuit sa slabesc 9 kilograme pentru rolul acesta.', a declarat actorul.

 

Lucian Viziru

 

Iar ca sa slabeasca, Lucian Viziru nu a facut antrenamente solicitante, recurgand doar la mersul pe bicicleta. In plus, a urmat cateva reguli de alimentatie care i-au permis sa ajunga la greutatea dorita.

Personajul interpretat de el, Rubin, este fiul lui Don Luciano (Dan Condurache) si fratele lui Armando, interpretat de Augustin Viziru, exact ca in viata reala.

Cei doi frati Viziru sunt pentru prima in aceeasi ipostaza si in film, insa rolurile lor sunt diferite. Spre deosebire de Armando, Rubin este foarte linistit si nu-i place deloc violenta. Dar are si el un viciu care il ajuta sa depaseasca frustrarile si neajunsurile pe care le-a avut in copilarie', a spus Lucian.

El va reveni pe micile ecrane odata cu episodul din telenovela „Regina” difuzat miercuri, 12 noiembrie, ora 20.30.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter