Lumea modei este în doliu: Designerul L’Wren Scott , iubita lui Mick Jagger, a murit

Publicat pe

LWren Scott, unul dintre cei mai mai apreciaţi designeri din America, a fost găsită moartă în locuinţa ei din Manhattan. Se pare că Scott, în vârstă de 49 de ani, s-a sinucis, potrivit New York Post care scrie că aceasta a fost găsită spânzurată cu o eşarfă.

 

LWren Scott a fost model în tinereţe, ulterior ea lucând ca stilist pentru reviste ca Vanity Fair, W sau New York.

 

Ȋn 2006, LWren Scott şi-a lansat propria colecţie, printre cele care i-au admirat şi purtat creaţiile pe covorul roşu aflându-se Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker sau Angelina Jolie.

 

Ȋn 2001, ea îl întâlnea la o şedinţă foto pe celebrul artist Mick Jagger, împreună cu care a fost până în prezent. Jagger, aflat în turneu în Australia, s-a declarat şocat şi devastat de vestea morţii lui LWren. Cei doi puteau fi văzuţi adesea împreună la diverse evenimente mondene.

 

Lumea modei este în doliu: Designerul LWren Scott , iubita lui Mick Jagger, a muritLumea modei este în doliu: Designerul LWren Scott , iubita lui Mick Jagger, a murit

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter