Lungmetrajul ’Cristian”, in regia lui Tudor Giurgiu, selectat la Berlinale Co-Production Market

Publicat pe

Lungmetrajul "Cristian", în regia lui Tudor Giurgiu, produs de Libra Film Productions, a fost selectat la Berlinale Co-Production Market, ce va avea loc în perioada 12 – 14 februarie în cadrul Festivalului International de Film de la Berlin (9 – 19 februarie 2012).

Filmul lui Tudor Giurgiu spune povestea unui tanar procuror, care ancheteaza un complicat caz de coruptie. Cristian este produs de Libra Film Productions si beneficiaza de finantare de la Centrul National al Cinematografiei, precum si sprijin din partea Programului MEDIA al Uniunii Europene.

Bugetul aproximativ al filmului este de 1 milion de euro, iar filmarile sunt programate pentru toamna anului 2012.

Cristian participa in cadrul market-ului alaturi de alte 24 de proiecte de lungmetraj, selectate dintr-un numar de 311 de aplicatii inscrise.

Majoritatea proiectelor selectate la Berlinale Co-Production Market poarta semnatura unor regizori prezenti la editiile anterioare ale Festivalului International de Film de la Berlin, precum Gustavo Taretto, Giulio Manfredonia, Marcela Said, Taika Waititi, Hans Petter Moland, Alexei Popogrebsky, Petri Kotwica, Ruben –stlund, Ineke Houtman sau Chico Teixeira.

La mijlocul acestui an, Tudor Giurgiu va lansa si filmul „Despre oameni si melci”, o co-productie cu Agat Films (Franta).

Sursa: Libra Film
Foto: arhiva VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter