Lupita Nyong'o, la Globurile de Aur cu rochie Calvin Kein și sandale de 35 de euro!

Globurile de Aur, care tocmai și-au desemnat câștigătorii, au fost nu doar o competiție a celor mai bune producții cinematografice, ci și un adevărat regal de modă. Lupita Nyong’o a fost, cu siguranță, una dintre surprizele serii, cu sandalele ei de 35 de euro asortate la o superbă ținută Calvin Klein!

Lupita Nyong’o a fost una dintre cele mai bine îmbrăcate celebrități la Globurile de Aur 2019.

Actrița în vârstă de 35 de ani Lupita Nyong’o a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai strălucitroare prezențe de la Globurile de Aur 2019. Starul din Black Panther a pășit pe covorul roșu într-o superbă rochie Calvin Klein de culoare albastră, strălucitoare, care-i complimenta perfect trupul tonificat, asortându-se de minune cu nuanța ciocolatie a pielii sale.

Chiar dacă unii au considerat alegerea sandalelor o decizie neinspirată, Lupita a fost foarte sexy!

Machiajul imecabil, accesoriile perfect alese și pieptănătura stilysh au definitivat în mod fericit ținuta, făcând din Lupita una dintre cele mai elegante și mai glam apariții ale serii. Altceva a reușit să uimească însă – pantofii vedetei, care, la o privire mai atentă, s-au dovedit a fi unii mai mult decât comuni.

Sandale de la magazinul din colț…

În momentul în care a fost rugată de fotografi să pozeze, Lupita Nyong’o a lăsat să se vadă o pereche de sandale argintii cu toc înalt, care se găsesc în Statele Unite la orice magazin Aldo și care, cu siguranță, au fost de cel puțin douăzeci de ori mai ieftine ca rochia. Probabil că încălțările Lupitei deja sunt pe cale să iasă din trend, pentru că, în momentul de față, s-au ieftinit de la 69.98 £ la 32,28 £, adică în jur de 35 de euro sau 45 de dolari…

În pofida acestui inconvenient (evident, din punctul de vedere al fashioniștilor care iau deciziile), Lupita Nyong’o s-a aflat pe un loc fruntaș în topul celor mai bine îmbrăcate personalități de la Globurile de Aur 2019. Oricât ar fi strâmbat unii și alții din nas cu privire la alegerea unor încălțări comune, la un preț jignitor de mic, Lupita Nyong’o a dovedit încă o dată că, până la urmă, atitudinea este cea care contează. Nouă ne-a plăcut mult!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro