Mădălin Ionescu e un tată fericit. Fiica lui tocmai a absolvit facultatea

Publicat pe

Mădălin Ionescu e un tată mândru. Fiica lui cea mare, Ștefania, tocmai a terminat facultatea, iar fostul prezentator TV a fost alături de ea la ceremonia de absolvire.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt un cuplu celebru și la fel de celebră este și micuța lor Petra, în vârstă de 2 ani, pe care fericiții părinți nu se feresc să o arate pe conturile de socializare. Mădălin Ionescu mai are însă doi copii dintr-o căsătorie anterioară – pe Filip și pe Ștefania -, pe care îi iubește la fel de mult. Recent, omul de televiziune și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare cu fiica lui cea mare, o tânără nu doar frumoasă, ci și inteligentă, de care tatăl ei este extrem de mândru.

Ștefania tocmai a terminat ASE-ul, iar tatăl ei i-a fost alături în această zi importantă. Zi specială. Cu Ștefania, fiica mea, la festivitatea de absolvire a facultății … Emoții mari mai ales pentru mine. Mândru să fiu tatăl tău! Felicitări, Ștef ! Felicitări și colegilor!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul său de socializare.

Mădălin Ionescu e un tată fericit. Fiica lui tocmai a absolvit facultateaMădălin Ionescu e un tată fericit. Fiica lui tocmai a absolvit facultatea
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter