Madalina Draghici si Radu Valcan - Intr-o poveste din 1001 de nopti

Publicat pe

“Iubire si onoare”, prima telenovela romaneasca filmata HD, are o tema foarte curajoasa: crima de onoare.

Ilinca (Madalina Draghici) este o fata moderna, care viseaza la o cariera de succes in PR si crede ca iubirea adevarata poate fi intalnita si in realitate, nu doar in povestile pe care le asculta cand era mica.

Iubire si onoare

Amir (Radu Valcan) este un seic misterios, dar fascinant si atragator, care a suferit deja pierderea unei sotii pe care a iubit-o. Este fiul unui emir bogat si puternic, nascut in Tara Luminii (Beled el Nur). In momentul cel mai putin asteptat, Ilinca il intalneste pe Amir intr-un club din Bucuresti si, inca din prima noapte, isi dau seama ca soarta lor este sa fie impreuna pentru totdeauna.

Madalina Draghici, Radu Valcan

Povestea lor pare una rupta din 1001 de nopti si amandoi realizeaza ca intalnirea lor a fost programata de destin.

Curand, insa, tinerii isi dau seama ca traiesc un vis si ca nu le va fi usor sa ramana impreuna avand de infruntat multe obstacole. Aziz, fratele lui Amir, insetat de putere, se foloseste de relatia lui cu o rusoaica, Oxana (Diana Dumitrescu), pentru a-l inlatura de la conducerea firmei de diamante a familiei.

Radu Valcan, Madalina Draghici

La randul sau, tatal, emirul Hussein, isi doreste ca Amir sa ia de nevasta o femeie de aceeasi religie ca si el. Pe de alta parte, mama Ilincai se impotriveste vehement relatiei fetei ei cu un arab, pentru ca stie ca o femeie care intra intr-o familie musulmana e obligata sa traiasca dupa reguli stricte, scrise si nescrise care ii ingradesc libertatea si chiar ii ameninta viata.

Marti, 13 iulie, de la ora 20.00, se lanseaza site-ul oficial http://iubiresionoare.acasatv.ro si odata cu acesta genericul de final pe melodia Locul ei' interpretata de formatia Praf in ochi, un videoclip filmat intr-o locatie de vis: pe un yaht si pe plajele insorite din Turcia.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter