Madalina Draghici - Vacanta pe partia de schi

Publicat pe

Madalina Draghici si-a petrecut vacanta de iarna alaturi de parinti si de prietenii pe care nu-i mai vazuse de ceva vreme. In acest an, interpreta din „Iubire si Onoare” a luat si primele lectii de schi.

De Revelion, Madalina s-a aflat intr-un restaurant cochet si a avut grija ca la miezul noptii sa nu-i lispeasca banii din buzunare.

Revelionul l-am petrecut intr-un restaurant cochet in compania unui mareeee grup de…prieteni. Am dansat pana la 5 dimineata si am avut grija ca ora 00.00 sa ma prinda cu bani asupra mea, cu zambetul pe buze, cu paharul de sampanie in mana si cu un obiect vestimentar rosu. Ultimele zile de vacanta le-am petrecut in regim de spa. M-am bucurat de masaj, jacuzzi si sauna si de astazi am revenit cu forte noi pe platourile de filmare', spune Madalina Draghici.

In ultimele zile din 2010 Madalina Draghici a invatat sa schieze si s-a amuzat copios cu prietenii in timp ce au construit un om de zapada: Am fost putin si la munte, unde am incercat fara mult succes sa schiez, am facut ceea ce cu greu se poate numi om de zapada si m-am distrat impreuna cu prietenii'.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter