Mădălina Ghenea a primit inelul de logodnă la Paris

Publicat pe

Mădălina Ghenea trăieşte o adevarată poveste de dragoste care se derulează cu o viteză ameţitoare. Astfel, la doar câteva săptămâni de când ea şi designerul Philipp Plein formează un cuplu, se pare că cei doi s-au logodit.

 

Desi intre ei este o diferenta de varsta de 10 ani, sentimenele sunt extrem de puternice, iar in acest weekend Philipp a invitat-o pe Mădălina într-o excursie romantica la Paris, acolo unde i-a pregatit o adevarata surpriza.

 

Cei doi au publicat fotografii în care se sărută sau apar îmbraţişaţi, iar într-una dintre ele se poate vede un superb inel cu diamant pe care Madălina îl poartă pe deget.

 

Săptămâna trecută, cei doi şi-au tatuat pe degetul inelar câte o cruce, semn al iubirii şi legăturii puternice pe care le simt din momentul in care au devenit un cuplu.

 

Mădălina şi Philipp se cunosc de câţiva ani, dar relaţia lor a început după Festivalul de muzică de la San Remo, acolo unde românca a fost unul dintre coprezentatori. Din acel moment, sunt tot timpul impreuna, vizitand pana acum Coasta de Azur, Milano, si acum Parisul, care ar putea fi de acum un oras cu totul special pentru ei.

 

Foto: Instagram

 

Mădălina Ghenea a primit inelul de logodnă la ParisMădălina Ghenea a primit inelul de logodnă la Paris

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter