Mădălina Ghenea – Într-o rochie argintie Sarli Couture, pe covorul roşu, la Roma

Publicat pe

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Roma, la decernarea premiilor „David di Donatello', fermecatoarea actriţă din România atrăgând atenţia cu look-ul său.

 

Mădălina a purtat o rochie argintie, lungă, cu spatele gol şi decolteu, o creatie Sarli Couture, accesorizată cu bijuterii Damiani si un clutch negru.

 

În aceste zile, românca este în atenţia presei care scrie că aceasta a fost văzută în compania actorului italian Giulio Berruti (31 de ani). Mădălina a mai avut relaţii cu actori celebri, printre iubiţii săi aflându-se Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender.

 

Recent, ea a jucat în pelicula „La giovinezza/ Youth, de Paolo Sorrentino, producţie pe care a promovat-o la Festivalul de film de la Cannes din luna mai. La gala amfAR de la Cannes, ea a fost văzută în compania lui Lewis Hamilton, presa speculând atunci o posibilă relaţie între ei.

 

Foto: Hepta

 

Mădălina Ghenea – Într-o rochie argintie Sarli Couture, pe covorul roşu, la RomaMădălina Ghenea – Într-o rochie argintie Sarli Couture, pe covorul roşu, la Roma
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter