Mădălina Ghenea, la braț cu Lewis Hamilton la gala amfAR de la Cannes

Publicat pe

Presa britanică speculează că fotomodelul român Mădălina Ghenea ar avea un nou iubit celebru. E vorba de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, alături de care a apărut la gala anuală organizată la Cannes de amfAR, o fundație americană care luptă contra SIDA.

 

Ghenea joacă în lungmetrajul Youth/La Giovinezza', de Paolo Sorrentino, aflat în competiția oficială a ediției din acest an a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Tabloidele britanice scriu că între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste, cu atât mai mult cu cât pilotul britanic s-a despărțit la începutul anului de iubita sa, cântăreața Nicole Scherzinger.

 

Succesiv, Hamilton a publicat o fotografie cu el și Mădălina pe contul său de Twitter, lucru care a întețit speculațiile. Un apropiat al pilotului a declarat pentru publicația Daily Mail că Hamilton e foarte fericit și că ar fi prezentat-o deja pe Ghenea prietenilor săi.

 

Gala amfAR a avut loc în acest an la celebrul hotel Eden Roc din Cap d’Antibes și a strâns laolaltă numeroase celebrități, printre care s-au aflat și Marion Cotillard, Sienna Miller, Diane Kruger, dar și Michael Fassbender, fostul iubit al Mădălinei.  amfAR  a strâns în acest an peste 30 de milioane de dolari, sumă care va fi donată cercetării HIV.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Mădălina Ghenea, la braț cu Lewis Hamilton la gala amfAR de la CannesMădălina Ghenea, la braț cu Lewis Hamilton la gala amfAR de la Cannes

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter