Madalina Ghenea, la Festivalul International de Film de la Roma

Publicat pe

Madalina Ghenea va participa la Festivalul International de Film de la Roma, din perioada 9-17 noiembrie, la premiera noului ei film Razza Bastarda, in regia lui Alessandro Gassman.
Madalina Ghenea

 

Frumoasa romanca ce i-a sucit mintile actorului Gerard Butler unde joaca rolul Dorinei, o imigranta de nationalitate romana in Italia, care-si castiga existenta intr-un mod de care nu este mandra. Visele si ambitiile sale sunt inabusite de realitatea societatii in care traieste.

 

Conform HollywoodReporter, la acest festival, va avea loc si premiera noului film al lui Quentin Tarantino, Django Unchained, care il are in rol principal pe Leonardo DiCaprio. Madalina este la a doua experinta cinematografica, dupa debutul ei in comedia italiana I Soliti Idioti, in anul 2011, in regia lui Enrico Lando.

 

In aceasta perioada Madalina filmeaza alaturi de o distributie impresionanta, pentru productia filmului Dom Hemingway, in regia lui Richard Shepard, ce va fi lansat pe marile ecrane in toamna lui 2013.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter