Madalina Ghenea, premiata la Festivalul de film de la Roma

Publicat pe

Avem noi motive sa ne mandrim cu Madalina Ghenea! Nu doar frumoasa si cu iubit celebru, dar si o actrita talentata, ale carei merite sunt recunoscute international. Sambata seara, in cadrul Festivalului de film de la Roma, Madalina Ghenea a primit premiul „Sorriso diverso Roma 2012”, pentru rolul interpretat în filmul „Razzabastarda” de Alessandro Gassman.

 

Madalina Ghenea, pe covorul rosu

 

 

Filmul „Razzabastarda” a fost prezentat în premiera la editia din acest an a Festivalului de Film de la Roma, care s-a desfasurat intre 9 – 17 noiembrie. Madalina joacă rolul Dorinei, o prostituata romana care traieste in Italia, si ale carei visuri si ambitii sale sunt inabusite de realitatea societatii in care traieste. Premiul „Sorriso diverso Roma 2012” se acorda in cadrul festivalului pentru abordarea unor probleme sociale.
Din distibutia filmului mai face parte si Michele Placido, actor celebru in urma rolului comisarului Cattani din serialul La Piovra.

 

Madalina Ghenea, Alessandro Gassman si Giovanni Anzaldo

Sursa foto: Hepta

Deja celebra pentru numeroasele cuceriri pe care le-a facut in ultimii ani, Madalina Ghenea a confirmat recent ca traieste o poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai sexy actori, Madalina Ghenea.

Madalina Ghenea si Gerard Butler formeaza un cuplu

 

Urmatorul proiect cinematografic al Madalinei este un rol in filmul Dom Hemingway, in care joaca alaturi de Jude Law.

 

Madalina Ghenea & Jude Law

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter