Mădălina Ghenea are un nou iubit celebru

Publicat pe

După o relaţie extrem de mediatizată cu Gerard Butler, fotomodelul si actriţa Mădălina Ghenea l-a înlocuit pe carismaticul actor cu colegul acestuia din pelicula 300', Michael Fassbender, nominalizat anul acesta la Oscar pentru rolul din 12 Years a Slave'.

 

Potrivit The Sun', cei doi ar fi petrecut împreună Revelionul în România, însă se feresc pentru moment să îşi facă publică relaţia. Astfel, actorul irlandezo-german a preferat să o ţină pe Mădălina departe de bliz-urile fotografilor de la Globurile de Aur, venind la celebra gală însoţit de sora lui, Katherine.

 

 

În luna septembrie, Mădălina Ghenea şi Michael Fassbender s-au aflat la Festivalul de Film de la Toronto, pentru a-şi promova fiecare peliculele în care au jucat: ea, Dom Hemingway', iar el – 12 Years a Slave'. E posibil ca acesta să fi fost momentul în care să se fi îndrăgostit unul de altul. În  noiembrie aveau să plece într-o vacanţă în Noua Zeelandă, pentru ca paparazzii să îi surprindă recent la cumpărături.

 

Dacă Mădălina a pus punct relaţiei cu Gerard Butler, care s-a desfăşurat pe parcursul a nouă luni, Michael Fassbender s-a despărţit şi el de curând de atleta britanică Louise Hazel.

 

Recent, Mădălina Ghenea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este sărutată de un bărbat, a cărui faţă nu se vede însă în mod clar, dând de înţeles că în viaţa sa a apărut un nou iubit.

Mădălina Ghenea are un nou iubit celebruMădălina Ghenea are un nou iubit celebru

 

Fato: Hepta, Facebook

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter