Madalina Manole lanseaza al 9-lea album din cariera

Publicat pe

Pe 12 mai, Madalina Manole isi va lansa la Music Club cel de-al 9-lea album din cariera, “09 Madalina Manole”.

Pe 12 mai, Madalina Manole isi va lansa la Music Club cel de-al 9-lea album din cariera, 09 Madalina Manole'.

Madalina ManoleCu aceasta ocazie artista a pregatit un show live deosebit, totul pentru a prezenta publicului un concert inedit, un ,,refresh' pentru tot ce inseamna muzica pe care o canta acum, dar si multe autografe.

Cei care vor dori sa fie alaturi de mine la aceasta lansare sa se astepte la surprize, in primul rand muzicale! Impreuna cu echipa mea de muzicieni, instrumentisti si tehnicieni le voi prezenta celor ce mi vor fi alaturi pe 12 mai in Music Club din Bucuresti, asa cum sugereaza si titlul albumului, o noua Madalina Manole.', marturiseste artista.

09 Madalina Manole' este o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire. Melodii precum Viata e frumoasa langa tine', Cineva chiar te iubeste', Loving My Baby', Sunt indragostita' sau Suflet Gol' fac din acesta albumul tuturor indragostilor.

In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei.', declara Madalina.

Primul single promovat de pe albumul 09 Madalina Manole' se intituleaza Marea Dragoste'.

 

 

 

Madalina Manole – Marea dragoste

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter