Madalina Manole revine pe scena

Publicat pe

Madalian ManoleLa scurt timp dupa ce a devenit mamica pentru prima oara, Madalina Manole isi pregateste cu mare atentie come-back-ul pe scena muzicala romaneasca.

Dupa o perioada in care artista si-a dedicat in totalitate timpul baietelului ei Petru, in urma cu cateva zile, artista a terminat inregistrarile pentru noul sau album pe care il va lansa impreuna cu MediaPro Music in luna februarie a acestui an.

„Ma pregatesc de un ,,refresh” pentru tot ce inseamna muzica pe care simt sa o cant acum dar si pentru imagine. Vin cu melodii noi, cateva cantate in limba engleza, in care se vor regasi indragostitii, o noua fata a site-ului madalinamanole.ro si pregatesc concertele de lansare a materialului nou in mai multe orase.”, povesteste artista.

Album se va intitula „09 Madalina Manole” si va contine 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter