Madonna - A doua casatorie cu Guy Ritchie

Publicat pe
Guy Ritchie, MadonnaMadonna si Guy Ritchie planuiesc sa organizeze in vara acestui an o ceremonie pentru reinnoirea juramintelor.

Autoarea hit-ului „Hung Up' si regizorul britanic Guy Ritchie, cunoscut pentru productii ca „Revolver', „Unde dai si unde crapa', Jocuri, poturi si focuri de arma' s-au casatorit in 2000 si au impreuna doi copii: Rocco, de 7 ani si David, de 2 ani, adoptat din Malawi.

Un apropiat al celor doi a declarat ca aceasta este cea mai buna modalitate pentru a arata lumii intragi cat de solida este dragostea lor. Au depus ceva efort ca sa treaca peste diferentele dintre ei. Va fi o zi plina de emotie, mai ales ca isi doresc ca toti cei dragi sa le fie alaturi.

Creatoarea Stella McCartney va fi cea care o va imbraca pe cantareata pentru ceremonia privata organizata la resedinta din Wiltshire, Marea Britanie, iar tonurile de crem vor fi cele care vor predomina.

Actrita din Sheakspeare in Love,Gwyneth Paltrow, dar si Lourdes (11 ani), fiica Madonnei si a lui Carlos Leon, ar putea recita cateva versuri in timpul ceremoniei.

Afla mai multe despre Madonna

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter