Madonna, în lacrimi pe scenă în urma tragediei de la Paris

Publicat pe

Regina Muzicii Pop a fost pe punctul de a-și anula concertul de sâmbătă seara din Stockholm în urma atentatelor din capitala franceză.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEImages (2702046xy) Madonna Costume Institute Gala Benefit celebrating China: Through the Looking Glass, Metropolitan Museum of Art, New York, America - 04 May 2015

Cu toate acestea, artista a decis, în cele din urmă, să urce pe scenă, chiar dacă era vizibil afectată de cele întâmplate. În plus, aceasta a explicat publicului motivul pentru care a ținut să cânte chiar și în condițiile respective: De ce i-aș lăsa să mă oprească – să ne oprească – de la a ne bucura de libertate?'.

 

În ciuda hotărârii sale, seara nu a fost una ușoară pentru Madonna: A fost foarte greu pentru mine să țin show-ul până în acest punct', a declarat vedeta în timp ce lua o pauză de la cântat.

 

Înainte de a continua spectacolul, aceasta a explicat: Este exact ceea ce vor acești oameni. Vor să ne facă să tăcem… Dar nu îi vom lăsa. Nu-i vom lăsa niciodată!'.

 

Discursul a fost urmat de un moment de reculegere și de rugăciune care a făcut-o pe cântăreață să lăcrimeze, ulterior, aceasta realizând o interpretare specială a piesei Like a Prayer'.

 

Vezi momentul mai jos!

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter