Madonna incepe turneul mondial ”Sticky and Sweet” - Video

Publicat pe
Madonna a anuntat ca va incepe turneul mondial „Sticky and Sweet' pe data de 23 august, la Cardiff, in Regatul Unit, urmand sa concerteze in mai multe orase din Europa si America.

MadonnaLa cateva zile distanta de lansarea ultimului sau album, „Hard Candy', la care a colaborat cu Justin Timberlake, cantareata a dezvaluit datele concertelor sale, primii fani fericiti fiind cei din Cardiff, Tara Galilor, care vor plati intre 70 si 190 de euro pentru a o vedea pe regina muzicii pop care va implini 50 de ani pe 16 august.

Vor urma concerte in opt orase europene – Nisa, Berlin, Amsterdam, Dusseldorf, Roma, Frankfurt, Londra si Paris, inainte de a traversa Atlanticul pentru 18 concerte in America de Nord, primul pe 3 octombrie in East Rutherford, in Nord-estul SUA si ultimul la Miami, pe 26 noiembrie.

Reprezentantii cantaretei au declarat vor exista concerte suplimentare in Mexic si in America de Sud.

Ultimul turneu Madonna, „Confession tour', a fost in 2006, si a cuprins 25 de tari, la concerte asistand 1,3 milioane de fani. A fost cel mai rentabil turneu sustinut de o cantareata, veniturile ridicandu-se la 168 de milioane de euro.

Foto: www.hepta.ro

Madonna feat. Justin Timberlake – 4 Minutes

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter