Madonna isi lanseaza noul single, "Give Me All Your Luvin'", pe 3 februarie

Publicat pe

Noul album de studio al Madonnei, al 12-lea din cariera, va fi lansat pe 26 martie si este intitulat "MDNA", o abreviere a numelui ei de scenă. Primul single – "Give Me All Your Luvin’" este asteptat pe 3 februarie.

Secvente din videoclipul piesei „Give Me All Your Luvin'”, primul single de pe noul album, vor fi difuzate in premieră, pe 2 februarie, in emisiunea „American Idol”. Piesa este o colaborare cu cantaretele Nicki Minaj si M.I.A., in stil dance, cum de altfel va fi si intregul album.

Pe 3 februarie, piesa ÅŸi videoclipul integral vor fi lansate oficial, iar doua zile mai tarziu, pe 5 februarie, artista va sustine un recital in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl. Lansarea albumului este asteptata pe 26 martie, potrivit billboard.com.
Precedentul material discografic al Madonnei, „Hard Candy”, din 2008, a fost ultimul album de studio pe care l-a realizat in colaborare cu Warner Music. Acum artista este reprezentata de Interscope Records cu care a semnat un contract de 40 milioane dolari pentru 3 albume.
 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter