Madonna isi poate muta fiii la New York

Publicat pe
Madonna, David
Madonna si David

Desi decizia definitiva cu privire la custodie va fi aflata peste doua saptamani, Madonna are permisiunea temporara de a-i muta la New York pe cei doi fii ai sai, Rocco (opt ani) si David (trei ani), adoptat din Malawi.

In vreme ce avocatii Madonnei considera ca cei doi copii ar trebui sa ramana cu mama lor, Guy Ritchie si-a exprima dorinta de a-l educa pe Rocco in spirit britanic.

Toate aceste neintelegeri trebuiau solutionate in toamna anului trecut, dar cum niciunul dintre parinti nu renunta la propriile idei, se pare ca va mai dura putin pana vom afla la cine raman, in final, copiii. Legea este, totusi, de partea cantaretei.

Aceasta si-a refacut viata la scurt timp dupa separarea de regizorul britanic, aparand in compania jucatorului de baseball Alex Rodriguez si mai nou a unui model brazilian.

Acum artista se pregateste pentru turneul european Sticky and Sweet', care va incepe pe 4 iulie, la Londra. Pe agenda ei se afla trecuta si Romania, concertul urmand sa aiba loc probabil in luna august.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter