Madonna si fiica ei lanseaza o colectie pentru copii

Publicat pe

Madonna si fiica ei, Lourdes, vor lansa colectia pret-a-porter pentru copii, „Material Girl', a carei vanzare va incepe in luna august 2010, anunta AFP.

Madonna, LourdesPantalonii, tee-shirt-urile, gentile si celelalte accesorii vor fi disponibile in reteaua Macys, dar si pe site-ul magazinului, unul dintre cele mai importante din Statele Unite.

va fi o marca dinamica si va apartine in exclusivitate lantului de magazine Macys', a declarat Jeff Gennette, directorul de comunicare al magazinului.

„Madona este un icon in moda si poate aduce o noua inspiratie tinerilor nostri clienti.', a adaugat el.

Colectia care poarta numele unui cantec de pe albumul „Like a virgin' a fost creata de Madonna si de fiica ei in varsta de 13 ani in colaborare cu o fabrica de confectii, Iconix Brand Group.

Dupa cartile pentru copii si aceasta colectie de haine, Madonna va lansa in 2011 o linie de produse de beauty pentru copii, iar afacerile in acest domeniu sunt doar la inceput.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter