Mai ții minte trupa Boyzone? Ronan Keating va cânta la Cerbul de Aur 2019

Publicat pe

Ronan Keating, fost membru al trupei Boyzone, îndrăgită pentru hituri precum „When You Say Nothing at All” şi „If Tomorrow Never Comes”, va cânta la Cerbul de Aur 2019. Festivalul, care a ajuns la cea de-a 19-a ediţie,  va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. 

 

Cântăreţ, compozitor, jurat şi antrenor vocal la emisiuni concursuri de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone, cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de discuri.

În 2000, a început cariera solo, lansând zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său „When You Say Nothing at All” de pe coloana sonoră a filmului „Notting Hill” a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe primul loc în topurile din mai multe ţări. În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor „X Factor” şi „All Together Now” şi antrenor vocal pentru talent show-ul „The Voice” (2016).

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur” va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, şi va aduce pe scena din Piaţa Sfatului mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, primele numele deja anunţate fiind Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55.000 de euro.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter