Maia Morgenstern, ambasadorul Shakespeare School Essay Competition

Publicat pe

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie a premiat pe 13 iunie cele mai bune eseuri în limba engleză înscrise în cadrul concursului naţional de creaţie „2013 Shakespeare School Essay Competition„.

Poza-Festivitate-Shakespeare-School-Essay-Competition-3

 

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză.

 

Poza-Festivitate-Shakespeare-School-Essay-Competition-1

Evenimentul a avut loc la sala ArCub, iar ceremonia a fost deschisă de ambasadorul competiţiei, Maia Morgenstern, un model de succes pentru participanţii la concurs şi care întruchipează perfect trăsăturile unui mare câştigător. La festivitate au mai luat cuvântul Anca Pegulescu – Inspector General la Ministerului Educaţiei Naţionale, Stanimira Giorgieva şi Septimiu Postelnicu – vicepreşedinţi Unicredit Tiriac Bank, Roxana Ene – reprezentant British Council, poetul Răzvan Ţupa şi curatorul de fotografie Constantin Nimigean. La eveniment au participat finaliştii, alături de reprezentanţii mass-media, sponsorii şi partenerii educaţionali ai competiţiei.

Marii câştigători au fost Malcica Maria din Bucureşti, elevă a Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu', la categoria 11-14 ani şi Petrică Lavinia Ioana din Topoloveni, elevă a Liceului Teoretic „Ion Mihalache', la categoria 15-20 de ani. Cele două câştigătoare au impresionat juriul prin creativitate şi cunoştinţe excepţionale de limba engleză şi vor petrece două săptămâni în tabere de engleză în Marea Britanie, în campusurile unor colegii şi universităţi de top: Harrow House International College şi University College London.

Poza-Festivitate-Shakespeare-School-Essay-Competition-2

           

„Ne bucurăm foarte mult că le putem oferi participanţilor aceste premii care vor reprezenta cu siguranţă experienţe uluitoare pentru ei. Suntem convinşi că cele două tinere valoroase vor fi ambasadori de excepţie ai României în cadrul şcolilor de vară la care vor participa.', a mărturisit Adriana Alionte, vicepreşedintele Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie.

Toţi cei 37 de finalişti au fost premiaţi, printre premii numărându-se tabere de engleză în România, cursuri de engleză la Shakespeare School, taxe de participare la examene Cambridge, cărţi şi dicţionare şi cursuri de fotografie.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter