Maia Morgenstern formează un cuplu cu fostul soț în "Sacrificiul". Ce declară actrița despre relația cu Claudiu Istodor

Publicat pe

Maia Morgenstern face parte din distribuția serialului Sacrificiul, ce urmează a fi difuzat în curând de Antena 1. Întâmplător sau nu, dată fiind chimia dintre cei doi, actrița formează un cuplu pe micul ecran cu fostul ei soț, Claudiu Istodor. Iată ce povestește Maia Morgenstern despre relațiile dintre ei doi!

Recent a avut loc avanpremiera serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, care se anunță de pe acum un mare succes, dat fiind interesul fanilor pentru această producție, ce urmează după Fructul oprit, serial din care mulți actori vor juca și în actuala producție. Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, chiar dacă nu mai formează un cuplu în viața reală, vor fi parteneri pe micul ecran, actrița jucând rolul Evei, soția unui inginer devenit om de afaceri care s-a îmbogățit prin diverse mijloace și care are și o familie secretă…

Maia Morgenstern a mărturisit că propunerea de a juca în Sacrificiul a venit încă de când era pe platourile de filmare la Fructul oprit și că distribuția – actorii din generații diferite care sunt implicați în proiect – și subiectul au determinat-o să se alăture acestui proiect.

„Pur și simplu îl admir enorm, enorm enorm!”

Am întrebat-o pe Maia Morgenstern în ce relații se află cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, care acum îi este din nou partener de viață, însă doar pe platourile de filmare…

Întâmplător sau nu, soțul dumneavoastră din serial este Claudiu Istodor, fostul dumneavoastră soț. Există o chimie evidentă între domniile voastre. Acesta să fi fost motivul alegerii? Cum vă înțelegeți pe platourile de filmare?

„Claudiu Istodor este tatăl fiului meu, Tudor Aron Istodor, și asta nu se va schimba niciodată. Claudiu Istodor este un formidabil actor, pentru care am o admirație și am avut întotdeauna un respect extraordinar pentru creația artistică a domniei sale. Este un actor surprinzător, este un actor care știe să îmbine umorul cu tragismul, luciditatea cu neașteptatul.

Pur și simplu îl admir enorm, enorm enorm! Mi se umple sufletul de admirație, de respect. E atât de interesant, învăț de la el, și nu numai eu, ci și actorii foarte tineri, și există o comunicare perfectă. Asta mă bucură cel mai mult, și asta nu poate decât să înlesnească, să facă ușoară, plăcută și extrem de eficientă munca actorilor și vreau să spun un cuvânt de mulțumire și de recunoștință pentru întreaga echipă de filmare, a declarat Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern formează un cuplu cu fostul soț în "Sacrificiul". Ce declară actrița despre relația cu Claudiu IstodorMaia Morgenstern formează un cuplu cu fostul soț în "Sacrificiul". Ce declară actrița despre relația cu Claudiu Istodor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter