Maia Morgenstern si Alexandru Papadopol joaca impreuna in "Iubire si onoare"

Publicat pe

Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Elvira Deatcu si Alexandru Papadopol vor fi colegi pe platourile de filmare din Buftea ale telenovelei “Iubire si onoare”.

Actrita Maia Morgenstern se afla la a doua colaborare cu Acasa, dupa serialul Aniela', de aceasta data cu rolul Marietei, mama Ilincai (Madalina Draghici), o femeie care se opune iubirii dintre fiica ei si seicul arab Amir (Radu Valcan).

Iubire si onoare

'Este o onoare faptul ca producatorii m-au cooptat intr-un nou proiect. Ei m-au invitat sa ma lansez intr-o noua aventura culturala, una care depaseste granitele tarii. In pregatirea rolului ma bazez pe intuitie si pe ceea ce cunosc despre acea lume in speranta si in dorinta ca-mi voi implini un nou vis- acela de a juca un rol nou pentru mine', spune actrita.

Iubire si onoare

Alexandru Papadopol face si el parte din familia protagonistei unde il interpreteaza pe unchiul acesteia, Claudiu, un barbat uns cu toate alifiile care ascunde mai multe secrete: 'Prima zi de filmare a fost si cea mai grea pentru ca am avut mari emotii. Fiecare inceput, fiecare nou rol inseamna pentru mine framantare, ma gandesc la personaj zile bune inainte de debutul filmarilor, am emotii cand aud prima data „Actiune!'. Claudiu este un barbat puternic, un profesionist extraordinar, un om echilibrat, cu psihic puternic. In prima zi am filmat alaturi de Maia Morgenstern, un nume mare din cinematografia romaneasca si mondiala, asa ca am avut parte de emotii duble', spune Alexandru.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter