Majda Aboulumosha a fost cerută de soție. Ce spune despre doilea copil: „Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă” / EXCLUSIV

Publicat pe

Majda Aboulumosha a fost cerută de soție. Actriță, om de televiziune, mamă și iubită, Majda Aboulumosha, coprezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea (PRO TV), trăiește, la 34 de ani, probabil cea mai frumoasă perioadă, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Despre viața ei, care nu a fost întotdeauna senină, despre provocarea de a fi „diferit într-o lume încă tributară prejudecăților, dar și despre oamenii care o fac fericită ne-a povestit într-un interviu emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Majda, ai o viață atât de interesantă, presărată cu de toate, încât nu mă pot hotărî ce să te întreb prima dată… Ce faci, cum te simți la 34 de ani? Te consideri o femeie împlinită sau mai ai lucruri importante de bifat?

Ce drăguță ești! Mă flatează momentul când oamenii au curiozități despre mine. Să știi că de multe ori și eu am, asta înseamnă că mai am lucruri de bifat și îmi doresc să descopăr întotdeauna lucruri noi. La 34 de ani mă simt puțin ca la 33 și aproape ca la vârsta de 35, care se apropie: liniștită, recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc și pentru tot ce-am învățat.

Majda Aboulumosha a fost cerută de soție. Ce spune despre doilea copil: „Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă' /  EXCLUSIVMajda Aboulumosha a fost cerută de soție. Ce spune despre doilea copil: „Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă' /  EXCLUSIV

Citește și: Majda Aboulumosha, despre motivul pentru care medicii i-au interzis să mai slăbească:„Nu e bine atunci când…'

Citește și: Alimentul care a ajutat-o pe Majda Aboulumosha să slăbească 17 kg în 2 luni:„Îl consum la orice masă'

Citește și: Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii:”Vom regreta, dar o facem deja”

Citește și: Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro:”Cine v-a zis că asta îmi doresc?”

Majda Aboulumosha a fost cerută de soție

Ai doar cuvinte de laudă la adresa iubitului tău și pare că e bărbatul ideal pentru tine. Ai fi pregătită să îmbraci din nou rochia de mireasă, la brațul lui? Mai crezi în ideea de căsătorie?

Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului. Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă.

Ce spune vedeta despre căsătoria cu iubitul ei și al doilea copil

Chiar, a existat o cerere în căsătorie? Ți-a adresat celebra întrebare? Dacă da, povestește-ne puțin despre acel moment…

Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile.

Vă doriți copii? Ai vrea să devii din nou mamă?

Iubesc copiii! Cum se vor așeza lucrurile, eu întotdeauna voi îmbrățișa ce-mi oferă Dumnezeu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PRO TV, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter