Make-up artistul Ducesei de Sussex confirmă: Meghan Markle se machiază singură când merge în vizite oficiale

Publicat pe de Oana Pantazi

Ducesa de Sussex are apariții impecabile de fiecare dată și a devenit deja un trend setter pentru tinerele din lumea întreagă. Abia recent s-a dovedit că, în afara faptului că are gusturi vestimentare foarte bune, se pricepe și la make-up. Meghan Markle se machiază singură pentru ocaziile oficiale și face o treabă excelentă.

Meghan Markle se machiază singură în vizitele oficiale.

Meghan Markle se machiază singură în vizitele oficiale.

În general, fiecare membru al familiei regale are o armată întreagă alături, în afară de secretarii personali – sunt persoane care dau sfaturi vestimentare, care se ocupă de machiaj, păr, manichiură… Așadar, nimeni nu s-a gândit nicio secundă că Meghan Markle, care a fost atât de lăudată pentru stilul ei natural de machiaj, s-ar putea machia singură în anumite ocazii, mai ales în cele oficiale. Acest lucru s-a lămurit însă recent, cu ocazia vizitei oficiale a Ducilor de Sussex în Irlanda, când fanii care au complimentat-o pe Meghan pentru machiajul ei natural au primit un răspuns neașteptat din partea lui Daniel Martin, make-up artist și prieten oficial al soției Prințului Harry.

Meghan Markle e foarte bună la asta!

Deși, în vizita din Irlanda, Meghan Markle și Prințul Harry au fost însoțiți de un staff format din 11 persoane, printre acestea nu s-a aflat și un make-up artist, lucru confirmat chiar de către Daniel Martin, care a dezvăluit faptul că Meghan s-a machiat singură pentru fiecare dintre întâlnirile oficiale la care a participat. Și asta, chiar în condițiile în care Ducessa de Sussex a schimbat și trei outfituri într-o singură zi!

Când unul dintre fanii săi l-a întrebat pe Instagram dacă el este cel care i-a făcut lui Meghan machiajele, Martin a replicat: „Nu eu am făcut machiajele, dar nu-i așa că e foarte bună la asta și ea? Pentru acest eveniment și-a făcut machiajul singură.' Într-adevăr, machiajul ales de Meghan nu a fost mult diferit față de cel pe care l-a avut la nunta ei – unde Martin i-a acoperit doar petele cu fond de ten și concealer, lăsându-i la vedere pistruii –, doar că de data asta a folosit puțin blush, un ruj roz, creion dermatograf maro și puțin rimel.

Machiajul lui Meghan este impecabil, indiferent de ținută. Aici, alături de Harry, în vizită oficială în Irlanda.

Machiajul lui Meghan este impecabil, indiferent de ținută. Aici, alături de Harry, în vizită oficială în Irlanda.

Întrebat despre machiajul pe care l-a ales pentru nunta lui Meghan, celebrul make-up artist a spus: „Nu a fost vorba despre un machiaj trendy. Nu a fost vorba despre ochi proeminenți și buze conturate. A fost vorba despre ea și despre încrederea în propria persoană'. Într-adevăr, nimic nu e mai important decât încrederea în sine și atitudinea, iar Meghan Markle nu duce lipsă de niciuna dintre ele.

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter