Make-up artistul Alexandru Abagiu in culisele Festivalului de la Cannes

Publicat pe

Primele poze din culise, acolo unde nu ai voie sa patrunzi cu telefon sau aparat foto! In camerele de makeup nu face nimeni fotografii fara aprobare! Dar, iata ca avem putin din atmosfera incendiara de la Cannes, unde anul acesta totul este… electric!

Alexandru Abagiu, make-up artist oficial al evenimentului isi desfasoara activitatea la Hotelul Martinez.

Pentru al 15-lea an consecutiv make-up artist oficial al Festivalului de Film de la Cannes, LOreal Paris isi aduce din plin contributia la stralucirea evenimentului. , atat prin cei 35 de ambasadori cat si prin make-up artistii prezenti. 

Alexandru Abagiu, make-up artist L’Oreal – Romania se numara printre cei 30 de make-up artisti care isi aduc efectiv contributia pentru ca vedetele de pe Croazeta sa arate perfect.  

Inspirata de colectia de make-up create special pentru Festival – „LOr Electric”, aceasta editie este supranumita Cannes electric'.

Ieri, Eva Longoria, Freida Pinto si Fan Bingbing, dar si membrii juriului au avut parte de experienta LOreal Paris. Iar in aceasta seara Jane Fonda, Le¯la Bekhti, Madame Ines de la Fressange, and Paz Vega, vor fi insotite pe covorul rosu de „LOr Electric”.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter