Malvina Cervenschi, intre Paris, Milano si Londra

Publicat pe

De la Paris, la Milano si apoi la Londra. Asa se contureaza  vacanta din acest an a Malvinei Cervenschi.  Chiar daca nu se afla intr-o calatorie total programata pentru concediu, vedeta imbina perfect utilul cu placutul si dulcele gust al plimbarilor prin capitalele si orasele straine.

 

Malvina in Paris, intr-o rochie Rhea Costa

 

La Paris, capitala pe care a parasit-o de curand pentru a merge la Milano, Malvina a fost impreuna cu Rhea Costa la prezentarea Premiere Vision, primul salon international de materiale si confectii, unde s-a inspirat pentru noul proiect pe care il va lansa in lunile urmatoare.

 

„Am profitat de vizita la Paris si de locurile apreciale de aici pentru a face cateva fotografii pentru  noua colectie facuta in colaborare cu Rhea Costa, colectie care va fi lansata in octombrie”

 

In timpul ramas, Malvina a pozat in tinute realizate de Rhea Costa, pe care ni le-a trimis special.  Va place cum arata?

Malvina

 Malvina in Paris, intr-o rochie Rhea Costa

 

Aflata in prezent la  Milano, vedeta se afla in Capitala Fashion a Italiei impreuna cu buna ei prietena Amina Muaddi pe care o sustine in lansarea brandului de  pantofi Oscar Tiye.

Malvina la Milano

Dupa Paris si Milano, Malvina ne-a spus ca va pleca la Londra unde isi va vizita parintii, astfel incheindu-se vacanta planuita in detaliu. O asteptam cu noi poze si realizari.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter