Malvina Cservenschi - M-am imbogatit!

Publicat pe

“Make a wish and let it happen”. Acesta nu este doar sloganul sub care Malvina Cservenschi isi comercializeaza bijuterile Malvensky. Pare a fi chiar motoul ei in viata.

Malvina CservenschiCum merg bijuteriile Malvensky?
Extraordinar! Parca se raspandesc singure! Si nu le-am facut nici macar un eveniment de promovare! Exista Malvensky Charms pe Facebook si va exista in scurt timp un magazine online. Oricine, din toata lumea, va putea cumpara produsele Malvensky. Si Rhea Costa, pentru ca vom fi impreuna.

Pe ce crezi ca se bazeaza succesul acestui brand?
Cred ca cel mai bine vinde mesajul acestor bijuterii: Make a wish and let it happen'. Oamenii au nevoie de asta, pentru ca sunt foarte prinsi cu problemele de zi cu zi si uita sa se gandeasca la ce isi doresc ei cu adevarat. Atunci cand isi pun bratara la mana se gandesc la dorinta lor si asa atrag acel vis in viata lor.

Am auzit ca vrei sa te extinzi pe plan international…
Da, in martie voi deschide impreuna cu Rhea Coasta un showroom la Roma.

Poti spune ca te-ai imbogatit in urma acestei afaceri?
|ncep sa ma imbogatesc… Si material si spiritual! Conteaza mult pentru mine ca aduc zambetul pe buzele oamenilor si primesc mesaje de genul Am facut-o pe iubita mea fericita!', Bebelusul meu poarta bratara Malvensky si e protejat'…

Apropo, tu iti doresti un bebelus?
Malvensky e bebelusul meu! A pornit de la o ata si un pandantiv si acum s-au creat mii!

Ce vei face cu primul milion pe care il vei castiga?
Un om de afaceri celebru spunea ca o parte din banii castigati trebuie reinvestiti, o o parte trebuie sa-i daruiesti si o parte sa-i cheltuiesti.

Tie cum iti place sa cheltuiesti banii?
Imi place sa calatoresc.

Ce preturi au bijuteriile tale?
Bratarile intre 100 si 200 de lei, lanturile de aur lungi de 1 metru – 500 lei. Urmeaza linia Malvensky My first diamnond', unde preturile sunt in functie de marimea pietrei.

Vad multe pietre pretioase pe inelarul tau drept. De unde ai acest inel?
Este un inel facut din doi cercei pe care mi i-a oferit mama mea in ziua nuntii si pe care nu ii purtam pentru ca erau prea pretiosi.

Luana Danet, Foto: Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter