Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la 6 luni de la decesul fostului soț. Cine este bărbatul

Publicat pe

În urmă cu doar doi ani, Luiza Melencu dispărea fără urmă, iar părinții ei aveau să trăiască cea mai mare tragedie din viața lor. Acum, Gheorghe Dincă, principalul suspect pentru moartea Luizei, este în închisoare și își așteaptă condamnarea definitivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Au trecut doi ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost date dispărute, iar cazul de la Caracal era pe buzele tuturor.

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la 6 luni de la decesul fostului soț. Cine este bărbatulMama Luizei Melencu s-a căsătorit la 6 luni de la decesul fostului soț. Cine este bărbatul

Părinții Luizei au trăit cea mai mare dramă din viața lor în momentul în care au aflat că fiica lor a fost răpită și omorâtă. Cazul de la Caracal nu este încă soluționat. Familiile încă așteaptă decizia judecătorilor din Craiova.

Monica Melencu s-a recăsătorit

O mare parte din cei care au urmărit cazul de la Caracal își imaginau că în aceste momente părinții sunt mai uniți ca niciodată. Din păcate situația nu a stat așa în familia Melencu. Părinții Luizei au divorțat din cauza tragediei prin care au trecut, dar și după ce Claudiu Melencu a aflat că nu este tatăl biologic al fetei.

În urmă cu șase luni, Claudiu Melencu s-a stins din viață. Acum, mama Luizei s-a recăsătorit, fapt ce a uimit sătenii. Localnicii l-au descris pe bărbat ca fiind un om bun și înstărit.

Citește și: Tatăl Luizei Melencu a murit! Nu a mai apucat să-i facă dreptate fiicei sale:

Citește și: Gheorghe Dincă a avut un complice când a violat-o pe Luiza Melencu.

Citește și: Naba Salem, dezvăluiri dureroase, după ce a pierdut sarcina:

Citește și: Alina Ceușan și-a pus silicoane:

„Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta'.

Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal', a declarat unul dintre apropiații Monicăi Melencu pentru impact.ro.

Drama familiei Melencu

Monica Melencu și Claudiu Melencu, părinții Luizei, au tot sperat că fiica lor este în viață și că va reveni acasă. În urma acestei tragedii, părinții fetei au divorțat.

Tatăl Luizei a trăit un adevărat șoc în momentul în care a aflat că nu este părintele biologic al fetei: „Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu. Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese'.

În urmă cu șase luni, din cauza tragediilor prin care a trecut, dar și din cauza consumului excesiv de alcool, Claudiu Melencu s-a stins din viață. Bărbatul a murit cu regretul că nu a putut să-și răzbune fiica și să-i facă dreptate.

Sora mai mare a Luizei a fost cea care a făcut tristul anunț: „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta. De ce tati de m-ai lăsat , de ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu?'.

Prietenii tatălui Luizei Melencu au povestit că acesta suferea enorm și chiar decisese să-și facă dreptate de unul singur.Acesta era convins că fiica lui este în viață și că se află undeva în afara țării.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter