Mandinga a filmat videoclipul piesei ’Zailelah” in Dubai

Publicat pe

Clipul este compus din doua parti, o parte filmata intr-un club din Romania, iar cealalta in splendidele locatii din Dubai si Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite. Videoclipul Zailelah, regizat de Florin Botea, care a coordonat doua echipe, una romana si una araba, descrie povestea unei iubiri speciale.

Filmarile au avut loc in locuri surprinzator de frumoase, fie in desert, fie pe un iaht pe apa, dar si cu un elicopter, masini sport si chiar in cea mai mare cladire din lume, Burj Khalifa, unde s-a filmat si cel mai recent film Mission Impossible cu Tom Cruise.

Toata aventura araba incepe dupa ce Elena, solista trupei si personajul principal al videoclipului, este transpusa intr-un vis datorita unui inel pe care il pune pe deget, inel misterios gasit in club. In acest vis, ea este printesa Zaleilah, care strabate meleaguri exotice in cautarea iubirii.

Zailelah este clipul primului single Mandinga de pe albumul care se va lansa pe 14 martie la Sala Palatului, in cadrul concertului aniversar Mandinga – 10 ani.

Sursa: Roton
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter