Mandinga saluta fanii Eurovision din intreaga lume

Publicat pe

Mandinga, trupa care va reprezenta Romania la Eurovision in 2012 la Baku in Azerbaijan, saluta fanii din toata lumea prin intermediul unor filme realizate special pentru acest concurs.

Desi muzica este limba universala, Mandinga a ales sa se apropie si mai mult de fani si au realizat sapte filmulete, in sapte limbi straine, in care invita publicul sa-i sustina in cadrul competitiei Eurovision, unde s-au calificat cu piesa Zaleilah.
Fie ca vorbesc in engleza, franceza, rusa, germana, spaniola sau turca, Mandinga care un singur mesaj pentru publicul din intreaga lume: Sustineti Mandinga la Eurovision 2012!'.

La doar cateva zile dupa ce acestia vor reveni in tara, pe 31 mai 2012, Gradina de Vara a Teatrului de Revista Constantin Tanase va gazdui primul concert oficial al acestora dupa Eurovision 2012. Alaturi de invitati surpriza, Mandinga va aniversa 10 ani de existenta, ocazie cu care vor lansa si cel mai nou album, Club de Mandinga'.
 

Sursa: Cat Music

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter