Maria Dinulescu promoveaza filmul romanesc in America - VIDEO

Publicat pe

Maria DinulescuMaria Dinulescu este prezenta cu ultimul sau film, „Pescuit sportiv', la doua festivaluri internationale de film organizate in America.

Rasplatita recent cu premiul pentru Cea mai buna actrita la Festivaul de film de la Salonic, Maria Dinulescu va fi prezenta mai intai la Miami dupa care se va opri in Argentina, la Buenos Aires, pentru a-si incheia calatoria la New York.

„Ma bucur ca are un asemenea succes si m-as bucura sa ma intorc acasa cu inca o recunoastere a pasiunii noastre. Centrul National al Cinematografiei imi sustine deplasarea in Buenos Aires si nu pot fi decat recunoscatoare pentru aprecierea pe care ne-o acorda. Sper sa promovez cat mai bine filmul si astept sa fie distribuit in cat mai multe tari.”, spune Maria Dinulescu.

Rolul prostituatei Ana Violeta din „Pescuit sportiv' a atras numeroase cronici favorabile, revistele Variety si Hollywood Reporter apreciind jocul „fascinant si efervescent' al actritei.

In cei 10 ani de cariera, Maria Dinulescu a aparut in filmele regizorilor Radu Mihaileanu, Catalin Mitulescu, Cristian Nemescu , Adrian Sitaru, jucand alaturi de Rutger Hauer, Armand Assante, Anthony Delon sau Guillaume Depardieu.
 

 

 

Pescuit sportiv – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter