Maria Dinulescu te trimite gratis la film

Publicat pe

In luna martie a acestui an, Maria Dinulescu a initiat campania “Generatia Noua apreciaza si sustine Generatia Matura”, un demers destinat recunoasterii si promovarii publice a personalitatilor din generatiile trecute, care au fost date uitarii.
 
 

Maria DinulescuPe langa sustinerea avuta din partea colegelor de generatie, precum Ana Ularu, Madalina Constantin sau Ana Popescu, Maria beneficiaza acum si de suportul Noului Cinematograf al Regizorului Roman (n.r. un proiect cultural al Muzeului Taranului Roman).

In acest sens, Noul Cinematograf al Regizorului Roman contribuie la initiativa lansata de Maria Dinulescu si pune la dispozitie 6 intrari gratuite, pe termen nelimitat, pentru fiecare proiectie cinematografica.

Astfel, primele 6 persoane (3 tineri cu varsta maxima de 25 de ani si 3 seniori cu varsta peste 50 de ani) care isi manifesta interesul de a viziona filme distribuite in cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman vor beneficia de acces gratuit.

„Oricare 3 reprezentanti ai generatiei mature si 3 reprezentanti ai generatiei noi care ajung primii la cinematograf vor putea intra gratuit', afirma Maria Dinulescu.

Adresa Noului Cinematograf al Regizorului Roman – Str. Monetariei 3, Zona: Kiseleff

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter