Mariah Carey: cadou senzațional pentru noul său iubit

Publicat pe

Extravaganța cântăreței Mariah Carey, nu are limite. Aceasta i-a dăruit noului ei iubit, Bryan Tanaka, o păpușă de mărime naturală care seamană izbitor de bine cu Mariah.

 

Mariah face orice pentru a-i menține viu interesul noului iubit și nu apelează la gesturi obișnuite pentru a face asta. Ultimul cadou pe care i l-a dăruit lui Bryan a fost o păpușă de dimensiuni reale în valoare de 10.000 de dolari care cântă, vorbește și mai mult decât atât seamană izbitor cu Mariah.

 

 

'Emite replicile favorite ale lui Mariah, cum ar fi <>, <> sau <>. Păpușa cântă chiar și melodiile favorite ale lui Bryan, cum ar fi 'Dream lover' sau 'Hero', scriu publicațiile internaționale.

 

 

 

 

Mai mult decât atât, Bryan o  poate schimba pe păpușa Mariah în outfitul preferat, întrucât păpușa vine la pachet cu cele mai sclipitoare ținute purtate de artistă.

 

Se pare că noul iubit al artistei este mai mult decât încântat de noul cadou . 'Unul dintre lucrurile pe care le iubește Bryan la Mariah este simțul umorului dezvoltat. El crede că păpușa este amuzantă și spune că se gândește s-o ia cu el în oraș, atunci când 'originalul' lipsește de acasă', a declarat un apropiat al cuplului.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter