Mariah Carey – Prima apariţie pe covorul roşu după anunţul logodnei

Publicat pe

Mariah Carey s-a logodit săptămâna trecută cu miliardarul James Packer, iar acum cuplul şi-a făcut prima apariţie oficială pe covorul roşu după fericitul eveniment.

 

Cei doi au participat împreuna la o gală din Los Angeles, iar sentimentele dintre ei au fost mai mult decât evidente.

 

Mariah şi James s-au ţinut de mână, şi-au zâmbit şi au părut extrem de fericiţi. Surse din anturajul lor au declarat că sunt suflete-pereche şi nu nu pot sta despărţiţi prea multă vreme.

 

Mariah a ales o rochie neagră, lungă, care i-a avantajat silueta, însă toate privirile s-au oprit asupra fabulosului inel de logodnă primit. Bijuteria are un diamant de 35 de carate şi valorează aproximativ 7 milioane de dolari, o adevărată avere. Inelul a fost creat de bijutierul Wilfredo Rosado care a marturisit ca James si-a dorit sa iasa ceva rar si foarte frumos din diamantul pe care l-a ales. Timp de 2 saptamani, bijutierul a lucrat cate 12 ore pe zi pentru a-si desavarsi creatia.

 

În aceasta vară, cei doi se vor căsători, iar cântăreaţa îşi doreşte să organizeze ceremonia pe coasta mediteraneeană acolo unde a început şi povestea lor de dragoste în urmă cu mai puţin de un an.

 

Foto: Hepta

 

Mariah Carey – Prima apariţie pe covorul roşu după anunţul logodneiMariah Carey – Prima apariţie pe covorul roşu după anunţul logodnei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter