Mariah Carey şi-a anunţat căsătoria pentru această vară

Publicat pe

Mariah Carey se va căsători în luna iunie cu miliardarul James Packer, în cadrul unei ceremonii intime pe insula Barbuda din Caraibe.

 

mariah1

 

Cei doi s-au logodit la sfârşitul anului trecut la New York, artista primind un impresionant inel cu diamante a cărui valoare este estimată la aproximativ 7 milioane de dolari.

 

La ceremonie vor lua parte aproximativ 50 de persoane, prieteni apropiaţi şi membrii ai familiilor celor doi, iar pregătirile pentru nunta vor putea fi urmărite în cadrul TV show-ului „MariahS World', pe care artista îl va filma în perioada următoare.

 

Mariah Carey şi James Packer se vor căsători astfel la aproximativ un an de când au devenit iubiţi, în vara lui 2015 vedeta fiind văzută într-o croazieră pe Mediterana la bord-ul yacht-ului deţinut de miliardar.

 

Mariah Carey are 45 de ani şi se va căsători a 3-a oară, ea mai fiind măritătă cu magnatul Tommy Mottola şi cântăreţul Nick Cannon, împreună cu care are 2 copii.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter