Mariah Carey – Vacanţă la Cannes şi o nouă dragoste

Publicat pe

După o vacanţă la Paris şi o alta în Italia, Mariah Carey a ajuns la Cannes, alături de prietenii săi. Despărţită de Nick Cannon din vara anului trecut, artista pare să îşi fi găsit o nouă dragoste.

 

Bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze este James Packer, omul de afaceri australian despre care s-a spus şi că ar fi avut o relaţie cu top modelul Miranda Kerr.

 

De data aceasta, lucrurile par mult mai serioase, australianul făcându-i curte cu insistenţă cantaretei şi intenţionând chiar să o ceară de soţie.

 

Diva americană a fost surprinsă pe yacht-ul său alături de prietenii săi. Şi dacă ziua, vedeta profită de soare şi alege costumele de baie şi ţinutele lejere, seara se produce o transformare spectaculoasă.

 

O fotografie postată pe contul său de Instagram o surprinde într-o rochie roşie, semnată Azzedine Alaia, o creaţie cu decolteu, care i se potriveşte perfect şi pentru care Mariah i-a mulţumit designer-ului.

 

Foto: Northfoto, Instagram

 

Mariah Carey – Vacanţă la Cannes şi o nouă dragosteMariah Carey – Vacanţă la Cannes şi o nouă dragoste
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter