Mariah Carey – Vacanţă la Paris

Publicat pe

Show-urile de la Las Vegas pe care Mariah Carey le susţine în această perioadă sunt destul de obositoare, astfel că diva şi-a oferit o pauză şi a ales o vacanţă la Paris alături de gemenii săi, Moroccan şi Monroe.

 

Mariah s-a cazat la hotelul Peninsula din arondismentul XVI, iar fiecare apariţie a sa este aşteptată cu nerăbdare de fanii artistei.

 

Cântăreaţa în vârstă de 45 de ani nu i-a dezamăgit, lăsându-se fotografiată în faţă hotelului atât la sosirea sa, cât şi în zilele urmatoare.

 

Mariah şi-a făcut apriţia la hotel într-o rochie scurtă, neagră, accesorizată cu o pălărie. A reuşit să atragă din nou atenţia când, într-una dintre zile, a apărut ca o adevărată diva, purtând o rochie lungă, neagră, cu o tăietură super îndrăzneaţă pe picior.

 

Rochia, care i-a lasat la vedere nu doar picioarele, ci şi o parte a feselor, a fost accesorizată cu bijuterii preţioase. Un look prea pretenţios pentru Paris, dar care o defineşte perfect pe diva!

 

Foto: Hepta

 

Mariah Carey – Vacanţă la ParisMariah Carey – Vacanţă la Paris

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter