Marinela de la ”Insula Iubirii”, jignită grav, după despărțirea de Iulian

Publicat pe

Pentru Marinela de la 'Insula Iubirii', participarea în emisiune s-a terminat cam prost. S-a despărțit cu scandal de partenerul ei, Iulian, chiar la ultima confruntare. O relație de doi ani terminată ca un fulger.

Este clar că Marinela nu a fost cea mai populară concurentă din Insulă, dovadă că este taxată grav și la ieșirea din emisiune. Cu noi forme, mai apetisante, cu un look mult mai sexy, cea mai tânără concurentă de la Insula Iubirii nu a reușit să-i îmblânzească sub nicio formă pe împătimiții emisiunii, deloc puțini.

Marinela de la Insula Iubirii

Marinela si Iulian de la Insula Iubirii

Astfel, încercarea ei de bună credință de a împărtăși prietenilor virtuali tainele siluetei ei de vis s-a soldat cu acuzații și jigniri.

„Am tot fost întrebată cum mă menţin, aşa că azi am decis să vă împărtăşesc şi vouă secretul meu. De puţin timp am început antrenamentul şi am un meniu personalizat. Sunt foarte mulţumită de program şi de nutriţia primită, pot spune că mi-am schimbat stilul de viaţă şi mă simt foarte bine', a scris Mari pe contul de socializare.

Răspunsurile au fost pe departe cele așteptate. „Mă gândeam că ai scos şi tu vreo carte de slăbit', „Dacă mai termini şi liceul, ar fi şi mai bine', sunt doar două dintre comentariile primite.

Despărțire cu scandal

Mari și Iulian s-au comportat ca și cum ar fi fost doi străini în momentul reîntâlnirii la Ceremonia Focului de pe Insula Iubirii. După o relație de doi ani, tinerii și-au lansat acuze dure. „De unde m-ai luat tu pe mine? De la pește? (…) Exact așa ai spus că m-ai luat de la un pește (…) După doi ani, asta merit eu?', a spus Mari.

„Nu te-am luat de la un pește. Ți-am adus doar niște argumente. Ți-ai dat seama și ai ieșit singură. De ce nu recunoști?', i-a răspuns Iulian. Tânăra a arătat că exista o disfuncționalitate a relației pe care o avea, cu mult înaintea venirii pe insulă. Ea era nemulțumită total de ceea ce îi oferea Iulian, bărbatul cu care își împărțea viața, și era dornică de aventură, de experiențe noi și de trăiri intense.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter