Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: "Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc..."

Publicat pe

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, iar Marius Elisei a transmis acum o primă reacție după anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi și-au spus „adio”, iar el se pare că a rămas cu afacerea pe care au avut-o împreună. După declarațiile controversate ale Oanei Roman, Marius Elisei a avut o primă reacție după despărțire, în miez de noapte.

Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: "Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc..."Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: "Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc..."

Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare videoclipul noului single lansat de Pepe. Mesajul acesteia este unul extrem de emoționant, iar Marius Elisei a ținut să posteze și un mesaj în dreptul melodiei: Chiar m-am jurat…'.

Având în vedere versurile melodiei, pare că Marius Elisei ar suferi după despărțirea de Oana Roman.

Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou' și M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva' , sunt câteva dintre versurile melodiei M-am jurat', interpretată de Pepe.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei:”Ne-am despărțit de foarte multe ori”

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley:„Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos'

Reamintim că Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în urmă cu 6 ani. La acel moment au făcut nuntă și botez.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Nu este prima dată când cei doi au probleme în cuplu, însă lucrurile par să nu mai funcționeze între cei doi.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea‘, a transmis Oana Roman cu lacrimi în ochi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter