Marius Moga - In vacanta la Los Angeles fara Iulia Vantur

Publicat pe

Inainte de inceperea filmarilor pentru “Vocea Romaniei”, show ce va incepe in aceasta toamna la ProTV, Marius Moga a plecat pentru 3 saptamani in L.A. intr-o vacanta de lucru.

A fost singura perioada in care aveam un pic de timp liber in tara, dar s-au ivit diferite oportunitati de lucru in L.A. asa ca a fost o combinatie intre munca si vacanta' a povestit el.

Marius Moga

Marius si-a petrecut cea mai mare parte a timpului in studiourile de inregistrari, la intalnirile cu oameni din industrie sau sesiuni de co-writing. Vacanta s-a dovedit a fi extrem de productiva, Marius a inceput deja sa lucreze la o piesa impreuna cu Jimmy Harry, compozitor care a lucrat pentru Pink (super hit-urile Sober' si Funhouse'), Britney Spears, Kylie Minogue sau Kelly Clarkson.

Marius Moga, Jimmy Harry
Marius Moga si Jimmy Harry

Am compus o piesa cu Jimmy in studioul lui care e pe o strada plina de vegetatie si de casute parca decupate din Lord of the Rings, urmeaza sa aflam ce artist o alege pentru inregistrat. E un producator care a facut o gramada de Billboard Hits si de la care am invatat o gramada de lucruri legate de productie, structura pieselor si despre industria muzicala din Los Angeles in general'.

Marius s-a intalnit de asemenea si cu Randy Jackson, un celebru producator american si membru al juriului de la American Idol. M-am intalnit cu el pe holurile Sony Music L.A. si am schimbat cateva vorbe, am stabilit ca urmatoarea data cand ajung prin SUA sa incercam sa compunem ceva impreuna', a declarat antrenorul de la Vocea Romaniei'.

Marius Moga, Randy Jackson
Marius Moga si Randy Jackson

Marius si-a gasit timp pentru a incerca o noua metoda de relaxare, numita brain SPA'. E o tehnologie noua, foarte la moda in State, o metoda de balansare a creierului. Timp de o ora, ai niste casti in care asculti sunetul gandurilor tale. Cum e posibil? Impulsul nervos, in functie de intensitatea lui este tranformat in note muzicale. La inceput e mare galagie, dar dupa o perioada de concentrare totul devine mai… calm. La sfarsit am primit si inregistrarea si ma gandesc deja sa o folosesc pentru o piesa', a mai povestit Marius.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter