Papionul lui Marius Moga face vraji... eco

Publicat pe

In urma initiativei Capitala Verde a Romaniei', papionul lui Marius Moga si insigna lui Dani Otil au adus 100 de copaci pentru orasele lor natale.

 

Marius Moga si Dani Otil

Marius Moga si Dani Otil

 

La inceputul acestui an, in cadrul Galei „Capitala Verde a Romaniei', Marius Moga si Dani Otil i-au impresionat pe cei prezenti prin accesoriile eco purtate si au castigat plantarea unor copaci in orasele lor natale. Astfel, cei doi au obtinut promisiunea unuia dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala de a sadi cate 50 de copaci in Alba-Iulia si Resita. Promisiunea s-a materializat in toamna acestui an.

 

Cu ocazia evenimentului „Capitala Verde a Romaniei',  vedetele au fost provocate sa poarte accesorii inedite, in spirit eco. Printre vedetele care au raspuns provocarii s-au numarat Andreea Patrascu, Florin Grozea, Keo, Alexandra Ungureanu, Mircea Solcanu sau Alma, insa castigatorii s-au dovedit a fi Marius Moga si Dani Otil. Cei doi s-au evidentiat cu un papion confectionat dintr-o cutie de bere, in cazul lui Marius Moga, si cu o insigna dintr-un capac de bere, cea creata de Dani Otil.

 

Ca urmare a competitiei, locuitorii din Alba-Iulia au primit cu bucurie cei 50 de tei, care au contribuit la sporirea spatiului verde din oras, cu sprijinul lui Marius Moga. „N-a fost usor sa transform o cutie de bere intr-un papion, iar apoi sa-l port in cadrul unei Gale, insa premiul a fost pe masura. Acum am un motiv in plus sa revin in Alba-Iulia… sa-mi vad teii infloriti!', a spus Marius Moga.

 

De asemenea, cu ajutorul lui Dani Otil, in Resita au fost plantati saptamana trecuta 50 de platani. „Orasul Resita imi este foarte drag, asa ca provocarea m-a incantat. La primavara o sa avem 50 de motive in plus de bucurie!', a afirmat Dani Otil.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter