Marius Moga şi Bianca Lăpuşte s-au căsătorit

Publicat pe

A fost un weekend special pentru Marius Moga şi iubita lui, Bianca Lăpuşte, care s-au căsătorit.

 

moga2

 

Protagoniştii copertei de iulie a revistei VIVA!, care vor deveni în scurt timp părinţii unei fetiţe, au spus „Da' la Alba Iulia, oraşul natal al compozitorului.

 

Andra a postat o fotografie de la cununia celor doi, feicitându-i pentru acest moment şi exprimându-şi regretul că nu a putut fi alaturi de ei, pentru că în scurt timp va deveni şi ea mămică.

 

Catălin Măruţă a fost cel care a ajuns la eveniment, prezentatorul apărând, de altfel, în fotografie alături de cei doi miri.

 

Bianca radiază de fericire, ea alegând pentru această zi o rochie crem, lejeră, accesorizată cu o superbă coroniţă de flori, în timp ce Marius a purtat şi el un outfit casual, alcătuit din cămaşă albă, pantaloni bej şi ochelari de soare.

 

„Îmi doresc să am o viaţă frumoasă împreună cu Bianca şi fetiţa noastră. Până acum, am tras mereu pentru carieră', declara Marius în interviul pentru revista Viva! de iulie.

 

Foto: Tudor Cucu, Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter