Matei de la INSULA IUBIRII, ispită și pentru Brigitte. Gelos, Pastramă a făcut o criză de nervi: „Eu sunt bărbat, nu fetiță ca românii tăi pe care i-ai avut!” / Replica lui Brigitte l-a lăsat mască

Publicat pe

Momentul de striptease al lui Matei, cel care a fost ispită la INSULA IUBIRII, a stârnit gelozia lui Pastramă. Acesta i-a ținut morală lui Brigitte și i-a interzis să mai discute cu el. „Altfel ne certăm!', a avertizat-o Pastramă pe iubita lui, nu înainte de a o atenționa că într-o relație de dragoste doar el contează, nici un alt bărbat pentru că „eu nu sunt ca românii tăi!'.

Matei de la INSULA IUBIRII, ispită și pentru Brigitte. Gelos, Pastramă a făcut o criză de nervi: „Eu sunt bărbat, nu fetiță ca românii tăi pe care i-ai avut!' / Replica lui Brigitte l-a lăsat mascăMatei de la INSULA IUBIRII, ispită și pentru Brigitte. Gelos, Pastramă a făcut o criză de nervi: „Eu sunt bărbat, nu fetiță ca românii tăi pe care i-ai avut!' / Replica lui Brigitte l-a lăsat mască

Nou intrat în FERMA, Matei Negrescu a și stârnit un prim scandal. De meserie model și, prin urmare, înzestrat cu un corp de invidiat, Matei și-a făcut intrarea în competiția de la Pro TV cu un moment de striptease, admirat de toate fetele din Fermă.

Doar una dintre ele, însă, are iubit acolo. Și unde mai pui că este și unul extrem de gelos.

În timp ce Brigitte se amuza de reacția lui, Pastramă i-a ținut morală pe motiv că l-a deranjat felul în care ea îi admira pătrățelele de pe abdomen bărbatului care a fost ispită la INSULA IUBIRII.

„Eu sunt bărbat, nu fetiță. Nu sunt ca românii tăi pe care i-ai avut! La mine doar eu contez, nu și ceilalți!', a avertizat-o Florin Pastramă pe iubita lui.

„Dacă nu-ți convine, asta e!', i-a răspuns Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, replică ce l-a enervat și mai mult pe Pastramă.

După o ceartă lungă, în solarul de legume, Brigitte a încercat să-și liniștească iubitul: „Nu-mi place deloc de Matei ca bărbat!'.

„Chiar nu este genul meu de tipoligie de bărbat, nu l-aș da pe Florin pe 10 Matei. Oricum, mie îmi place la nebunie ca un bărbat să fie gelos! Vreau să fie gelos! Mi-a săltat sufletul de bucurie că era gelos!', a încheiat Brigitte.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter