Matthew Lewis, tocilarul timid din “Harry Potter”, s-a căsătorit. Mirii arată incredibil!

Publicat pe

Îl mai țineți minte pe ghinionistul Neville Longbottom, unul dintre învățăceii vrăjitori de la Școala de vrăjitori Hogwarts? Ei bine, acum nimic din aspectul lui nu mai amintește de personajul cu mutriță de tocilar, iar recent Matthew Lewis, actorul din Harry Potter, s-a căsătorit.

Secvență din filmul "Harry Potter". De la stânga la dreapta: Matthew Lewis (Neville Longbottom), Emma Watson (Hermione Granger), Rupert Grint (Ron Weasley) și Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Secvență din filmul „Harry Potter”. De la stânga la dreapta: Matthew Lewis (Neville Longbottom), Emma Watson (Hermione Granger), Rupert Grint (Ron Weasley) și Daniel Radcliffe (Harry Potter)

 

Mathew Lewis (28) cel de azi e greu de recunoscut în personajul timid pe care l-a interpretat cu un succes fabulos în franciza Harry Potter', rol care l-a consacrat și care a făcut din el, la fel ca și din colegii săi de platou, un star. Timidul Neville, pe care tocmai rolul său de tocilar ghinionist l-a propulsat în topul preferințelor fanilor celebrului film, cărora le-a câștigat simpatia încă de la prima apariție, s-a transformat acum într-un bărbat sexy și sigur pe el, iar cea mai bună dovadă ne-a furnizat-o recent, când a postat pe contul său de socializare prima fotografie de la nunta lui.

Se pare că filmul Harry Potter' a adus puțină magie și în viața reală a lui Matthew, pentru că el și Anna, cea care i-a devenit soție, s-au cunoscut, acum un an și jumătate, în cadrul unei petreceri, la Universal Studios, dată în onoarea celebrei francize. După ce s-au logodit în luna decembrie 2016, weekendul trecut, Mathew Lewis și bloggerița Angela Jones, o frumusețe blondă, și-au unit destinele, imaginea publicată de actor pe Twitter înfățișându-i pe cei doi în timp ce se plimbau, mână în mână, într-o superbă grădină din Portofino, Italia.

Matthew Lewis și Angela Jones s-au căsătorit weekendul trecut.

Matthew Lewis și Angela Jones s-au căsătorit weekendul trecut.

Pentru Angela este a doua căsătorie, aceasta divorțând de primul soț în luna iulie a anului trecut, în timp ce Matthew a spus DA pentru prima oară, iar emoțiile nu au lipsit, cu siguranță. Ca atare, întrebat fiind despre nuntă, actorul nu s-a putut abține și a comentat evenimentul în stilul personal: „Nu numai că am pierdut concertul din Los Angeles al celor de la Arctic Monkeys, însă ei au cântat în Italia în acelaşi timp în care eu şi soţia mea ne-am căsătorit. Sunt furios!'. Contrariul îl demonstrează însă chiar fotografiile, dovada clară că aceasta a fost cea mai fericită zi a vieții lui Matthew.

 

Foto: Hepta

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter