Maya apare în videoclipul tatălui ei. Connect-R este mândru de fiica lui

Publicat pe

Chiar dacă părinții ei nu mai formează un cuplu, Maya se bucură de atenția ambilor părinți. Micuța este pasionată de muzică și mereu dansează. Misha și Connect-R își iubesc extraordinar de mult fiica, iar Maya apare în videoclipul tatălui său.

De curând, Connect-R a lansat o nouă piesă, unde apare și fiica lui. Maya s-a descurcat de minune la filmări, iar videoclipul este unul reușit. Se pare că Misha a fost de acord cu apariția fetiței în videoclip. Cel mai probabil Maya va călca pe urmele părinților săi, pentru că de fiecare dată când aude muzică începe să danseze și să cânte.

Chiar dacă nu este tot timpul fizic alături de fiica lui, Connect-R o iubește foarte mult și îi este recunoscător Mishei că are grijă de ea și că-i oferă o educație aleasă. De câteva ori, cântărețul a vorbit foarte frumos despre fosta lui soție și i-a admirat și lăudat calitățile de mamă.

În video de mai jos puteți vedea prima apariție a fiicei lui Connect-R într-un videoclip. Maya este o fetiță foarte frumoasă și se descurcă de minune în rolul primit. Nouă ne place mult! Vouă?

Connect-R și Misha au divorțat 

Cântăreţul a postat pe Facebook o imagine cu fosta lui soţie şi un mesaj în care a explicat totul. Se pare că de doi ani de zile au divorţat şi au păstrat o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat’ , a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: Tablou incomplet de familie. Misha și Maya au făcut ședință foto de Crăciun, iar Connect-R lipsește

Citește și: Connect-R voia să devină preot. Cântăreţul face mărturisiri neaşteptate despre trecutul şi fiica lui

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter