Reacția uimitoare a lui Meghan Markle când a recunoscut în mulțime o admiratoare de pe Instagram

Publicat pe de Oana Pantazi

Mediul virtual are tot mai mulți adepți și tinde, încet-încet, să ne despartă de lumea reală. Iată însă că și pe internet se pot lega prietenii prețioase. Cel mai recent exemplu ne-a fost dat chiar de către Ducesa de Sussex. Cum a reacționat Meghan Markle când a recunoscut în mulțime o admiratoare de pe Instagram!


De-a lungul turneului de 16 zile efectuat alături de Prințul Harry în Australia, Fiji și Tonga, Ducii de sussex au văzut mii de chipuri ale oamenilor din mulțime, care așteptau cu nerăbdare să-i vadă și să-i felicite pentru bebeluș. Cu toate acestea, până la vizita din Noua Zeelandă nimeni nu a reușit să aducă pe chipul lui Meghan un asemenea amalgam de sentimente – de la surpriză la nedumerire și bucurie. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, Meghan Markle a recunoscut în mulțime o admiratoare de pe Instagram. Ce a urmat a uimit pe toată lumea.

Meghan Markle, în Auckland, Noua Zeelandă, așteptată cu nerăbdare de mii de fani.

În mulțimea care aștepta cuplul regal britanic la viaductul Harbour, în Aukland, se afla și Hannah Sergel, o prietenă din mediul virtual de-a lui Meghan, pe care Ducesa de Sussex a fost complet șocată să o vadă. Tânăra purta o pancartă pe care scrisese „Sunt Hannah de pe Instagram', iar Meghan a observat-o.

„Sunt atât de bucuroasă că este fericită cu Harry!”

Atunci când și-a dat seama cine purta pancarta, Meghan a fost siderată, pentru că nu se aștepta la o astfel de surpriză. În momentul imediat următor, Ducesa a fost auzită exclamând un „Dumnezeule!', după care s-a grăbit spre prietena ei din mediul virtual, pentru a o îmbrățișa. Tânăra obișnuia să-i trimită mesaje lui Meghan pe Instagram, iar aceasta a sfătuit-o adeseori, încurajând-o să fie mereu ea însăși. Hannah i-a înmânat lui Meghan și o scrisoare, apoi a pus pe Instagram fotografii de la întlnirea lor, alături de comentariul: „Da, este Meghan Markle, care m-a recunoscut și care ține în mână scrisoarea mea. Încă sunt în stare de șoc'. „Meghan m-a îmbrățișat, ceea ce a fost incredibil – când am văzut-o prima oară, am plâns. Este o persoană extraordinară și sunt atât de bucuroasă că este fericită cu Harry', a mai scris Hannah.

Meghan a fost șocată s-o recunoască pe Hannah în mulțime.

Din păcate, din motive lesne de înțeles, Meghan a trebuit să renunțe la conturile de pe rețelele sociale, însă asta nu-i știrbește cu nimic din popularitate, ba chiar dimpotrivă! Până la urmă, e mai bine să fii iubit în viața reală…

Foto: Hepta, Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter