Meghan Markle are o dublură perfectă! Cine e Sarah și câți bani câștigă imitând-o pe Ducesa de Sussex

Publicat pe

Se spune că toți avem câte un geamăn în lumea asta mare, însă, cu siguranță, Sarah Mhalanga este dublura perfectă a lui Meghan Markle. Iată cum arată femeia care își câștigă existența de pe urma asemănării cu Meghan!

La prima vedere, între Meghan Markle și dublura ei nu este aproape nicio diferență, Sarah Mhlanga fiind copia fidelă a Ducesei de Sussex. Și, într-adevăr, Sarah, cu look-ul ei sofisticat, părul lung, negru, și alunița asemănătoarea cu cea a lui Meghan Markle, întoarce capetele oriunde se duce. Tocmai de aceea, nu e de mirare că sosia Ducesei de Sussex profită din plin de asemănarea izbitoare dintre ea și Meghan, astfel încât a ajuns să-și facă o carieră din asta.

Tânăra în vârstă de 36 de ani (cu doar doi ani mai mică decât Meghan) a realizat asemănarea dintre ea și Ducesa de Sussex în 2017, când aceasta s-a logodit cu Prințul Harry. Acum, Sarah câștigă nu mai puțin de 400 de lire în doar câteva ore, doar punându-și la treabă talentul de sosie: aceasta apare în reclame și este adeseori invitată în show-uri de televiziune.

Când nu se transformă în Meghan, sosia Sarah Mhalanga, care este căsătorită cu un bărbat de culoare și are două fiice, este director la o școală de arte. Întotdeauna este însă bine îmbrăcată, iar stilul său vestimentar este, evident, asemănător cu al lui Meghan Markle. Asemănător, deoarece dublura Ducesei nu-și permite haine de designer – „Nu-mi permit să dau 2.000 de lire pe o piesă” -, însă se pricepe de minune să cumpere outfituri similare la prețuri rezonabile.

Sarah a participat la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry!

Întâmplarea a făcut ca Sarah și mama ei să se numere printre cei 1.200 de oaspeți invitați să asiste la sosirea lui Meghan Markle și a Prințului Harry la ceremonia de nuntă de la Castelul Windsor. „Nu am cunoscut-o pe Meghan, dar la un moment dat m-am aflat la doar un metru de ea”, a povestit Sarah.

Lui Sarah cel mai ciudat nu i se pare că seamănă atât de bine cu Meghan, ci faptul că oamenii îi cer autografe sau vor să se pozeze cu ea, deși, în cele din urmă, cei mai mulți realizează că nu este Ducesa de Sussex. Tânăra a povestit, amuzată, că un cuplu care a vrut să se fotografieze cu ea chiar a înrămat fotografia ulterior, soția fiind convinsă că în fața lor se afla Meghan…

Foto: Twitter, Hepta, Instagram

Meghan Markle are o dublură perfectă! Cine e Sarah și câți bani câștigă imitând-o pe Ducesa de SussexMeghan Markle are o dublură perfectă! Cine e Sarah și câți bani câștigă imitând-o pe Ducesa de Sussex
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter